Enhancing Research Culture in Higher Education in Kosovo (ResearchCult)
www.researchcult.net

Projekti Bankës Botërore për grantet shkollore në ngritjen e kapaciteteve për mësimdhënësit
Ofrimi i trajnimit në Edukimin Inkluziv për këto shkolla:

ShFMU “Hamit Sejdiu” – Kërpimeh, Podujevë
ShFMU “Naum Veqilharxhi” – Llapashticë, Podujevë
ShFMU “Pandeli Sotiri” – Obiliq
ShFMU “Ali Kelmendi” – Barilevë, Prishtinë
ShFMU “Ardhmeria” – Ramoc, Gjakovë
ShFMU “Pjeter Pogdani” , Prishtinë
ShFMU “Ramiz Sadiku”, Pejë

Lansohet projekti “Ngritja e kulturës kërkimore në arsimin e lartë në Kosovë” ResearchCULT, IREDS me rol esencial!

Prishtinë, 24 shkurt – Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami mori pjesë në aktivitetin – Lansimi i projektit strukturor Erasmus + “Ngritja e kulturës kërkimore në arsimin e lartë në Kosovë (ResearchCult)”. Qëllimi i këtij projekti është të mbështesë ngritjen e kulturës së kërkimit në institucionet e arsimit të lartë në Kosovë, si…

Continue Reading

Nënshkrimi i marrëveshjes me ShFMU “Pandeli Sotiri” në Obiliq

Nënshkrimi i marrëveshjes me ShFMU “Pandeli Sotiri” në Obiliq Instituti IREDS sot nënshkroi marrëveshjen e bashkëpunimit me Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët “Pandeli Sotiri” në Obiliq për ofrim të trajnimeve në Edukimin Inkluziv / Gjithëpërfshirës për gjithë stafin mësimdhënës të kësaj shkolle. Ky projekt financohet nga Programi i Bankës Botërore, i cili ka…

Continue Reading