Trajnim Ndërkombtar ‘’ Çrregullimet e gjumit te fëmijët dhe të rriturit’

Instituti IREDS, organizon trajnimin Ndërkombtar ‘’ Çrregullimet e gjumit te fëmijët dhe të rriturit’’, i cili është i akredituar nga Oda e Infermierëve të Kosovës. Trajnimi do të mbahet nga Olaf Dunse, docentë dhe terapistë nga Gjermania, me mbi 30 vite përvojë pune me fëmijë dhe adoleshentë. Pjesëmarrja aktive vlerësohet: 10 pikë Pjesëmarrja pasive vlerësohet: 8…

Continue Reading

IREDS, hap thirrje për trajnime pa pagesë në fushën e shërbimeve të kujdesit psiko-social

IREDS, në kuadër të projektit ‘’Rritja e punësimit të të rinjve në Kosovë përmes trajnimit dhe mbështetjes së themelimit të bizneseve te reja (start-ups) në shërbimet e kujdesit psiko-social’’, projekt i mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) hap thirrje për trajnim në modulet: 1. Trajnim për Vlerësimet dhe Intervenimet Psikologjike. 2. Trajnim…

Continue Reading