IREDS merr të drejten e eksluzivitetit për teste nga Stoelting

IREDS nënshkruan marrëveshje të bashkëpunimit me kompaninë amerikane Stoelting, një nga kompanitë më të mëdha botërore për testime psikologjike. Me këtë rast, IREDS merr të drejten e eksluzivitetit për Kosovë, për adaptimin dhe shitjen e testeve të inteligjencës Leiter, si dhe të drejten dhe eksluzivitetin për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, dhe Mal të Zi për adaptimin dhe shitjen e testit për autizëm dhe testit për vlerësim në organizatë.