‘’Crregullimet e gjumit te fëmijët dhe të rriturit’’

Institutit IREDS,  realizoi trajnimin Ndërkombtarë ‘’Crregullimet e gjumit te fëmijët dhe të rriturit’’, i cili është i akredituar nga Oda e Infermierëve të Kosovës. Trajnimi u mbajt nga Olaf Dunse, docent dhe terapist me 30 vite përvojë pune me fëmijë dhe adoleshentë. Në pjesën e parë u diskutua mbi çrregullimet e gjumit tek fëmijët dhe…

Continue Reading

Trajnim Ndërkombtar ‘’ Çrregullimet e gjumit te fëmijët dhe të rriturit’

Instituti IREDS, organizon trajnimin Ndërkombtar ‘’ Çrregullimet e gjumit te fëmijët dhe të rriturit’’, i cili është i akredituar nga Oda e Infermierëve të Kosovës. Trajnimi do të mbahet nga Olaf Dunse, docentë dhe terapistë nga Gjermania, me mbi 30 vite përvojë pune me fëmijë dhe adoleshentë. Pjesëmarrja aktive vlerësohet: 10 pikë Pjesëmarrja pasive vlerësohet: 8…

Continue Reading